Innovation i dag
tradition i morgen

Marcussen & Søn hviler på et sæt af værdier. Værdierne tjener som rettesnor og vejviser for virksomheden og dens medarbejdere - både i relationen mellem medarbejder og kunder , og i den indbyrdes relation.

DEDIKATION


Vi er dybt engagerede og stolte af det, vi leverer uanset, om det er nybyggeri, restaurering eller service på et pibeorgel. Vi er kendetegnet ved dedikerede medarbejdere, som kan deres håndværk.

Dedikation kombineret med ansvarlighed for opgaven og solidt dokumentationsgrundlag, sikrer kvalitet og funktion i vore orgler.


KVALITET


Kvalitet er kendetegnet for Marcussen & Søn. Vi gør os umage hele vejen rundt, både internt og eksternt. Vi arbejder for kunden og for hinanden. Vi stræber efter at levere den bedst mulige kvalitet i materialer, proces og i samarbejdet.

Det høje kvalitetsniveau er båret i generationer, og under forskellige tekniske løsninger. For os er kvalitet bestandigt.


INNOVATION


Vi er stolte af den arv og tradition, som Marcussen & Søn bygger på.

Vi vil fortsætte med at bygge orgler, som demonstrerer, at vi forstår at læse tidens klang-tendenser. Vi viderefører traditionen med at bygge orgler, der rummer nytænkning, både i design, klang og teknik. Innovation kommer også til udtryk i anvendelsen af processer som LEAN, teknologi som CNC, nye samarbejder, tidssvarende kommunikation mv. ”Innovation i dag – tradition i morgen”


SE OG HØR ET EKSEMPEL PÅ ET AF VORES ORGLER


Klangen i et Marcussen & Søn orgel er noget helt særligt. Klangen har siden virksomhedens start været en central del af vort kendetegn – det er den fortsat. Et Marcussen & Søn orgel kendes på klangen. Vi er stolte af, at flere musikelskere både kan mærke og høre, når det er et Marcussen & Søn orgel, der spilles på. Vi sætter en ære i, at det orgel vi bygger, passer perfekt til rummet, hvor det skal stå.


Se mere her