Aktuelle opgaver

JERNVED KIRKE

 

I 2023 leveres et nyt orgel med 18 stemmer fordelt på HV-SV-P til Jernved kirke, Gredstedbro. Orglet placeres i kirkeskibets nordvestlige hjørne. 


MØRKHØJ KIRKEI 2022 udfører vi udvidelse og istandsættelse af orglet i Mørkhøj kirke. Orglet er bygget 1969 af Frobenius, med 17 stemmer på 2 M&P. Der tilføjes Principal 8', Oktav 8' (i nye facader) og Cromorne 8'.


STORE HEDDINGE SKT. KATHARINA KIRKEI 2022 afsluttes restaurering af Knud Olsen orglet. Det er bygget i 1877 med 16 stemmer på 2 manualer og pedal. I 1906 og i
1952 omdisponeret af henholdsvis I. Starup og af Th. Frobenius & Co. Opgaven udføres med støtte fra Johan Otto Wroblewskis Fond.


SE OG HØR VORES ORGLER


Klangen i et Marcussen & Søn orgel er noget helt særligt. Klangen har siden virksomhedens start været en central del af vort kendetegn – det er den fortsat. Et Marcussen & Søn orgel kendes på klangen. Vi er stolte af, at flere musikelskere både kan mærke og høre, når det er et Marcussen & Søn orgel, der spilles på. Vi sætter en ære i, at det orgel vi bygger, passer perfekt til rummet, hvor det skal stå.


Se mere her