Aktuelle opgaver

HOYVIK KIRKE

I 2022 leveres et nyt orgel med 25 stemmer til Hoyvik kirke. Hoyvik ligger på øen Streymoy, der udgør den nordøstlige del af Tórshavn. Kirken blev indviet i 2007.


EGVAD KIRKEI 2021 restaurerer vi orglet i Egvad kirke. Projektet udføres med støtte fra Wroblewskis Fond. Orglet er bygget 1937 af vort firma, med 7 stemmer på 1 manual og pedal. Sløjfevindlade med mekanisk traktur og registratur. Pedal ventilkasse med mekanisk traktur og pneumatisk registratur.

STORE HEDDINGE KIRKEI 2021-2022 rekonstrueres Knud Olsen orglet i Store Heddinge kirke. Orglet blev bygget i 1877, med 16 stemmer på 2 manualer og pedal. I 1906 og i 1952 blev orglet omdisponeret af henholdsvis I. Starup og af Th. Frobenius & Co.

RY KIRKEI 2021 installerer vi et nyt orgel i Ry Kirke, med 16 stemmer fordelt på hovedværk, svelleværk og pedal. Spillebordet anbringes på et nyt pulpitur, med elektrisk registratur og elektropneumatisk traktur. Orglets visuelle udtryk er tegnet i samarbejde med Rubow Arkitekter.

SANDEFJORD KIRKE - NO


Vi udfører ombygning af orglets registratur, fra rent mekanisk til dobbeltregistratur, med sættekombinationsanlæg. Desuden udvides orglets pedal med Untersatz 32'.

Orglet, der er leveret af vort firma i 1979, er udstyret med 45 stemmer på hovedværk, overværk (i svelle), rygpositiv, pedalværk og med mekanisk traktur og registratur. Cymbelstjerne er tilføjet i 2003.
Siden 2002 er orgelfacaden benyttet i firmaets logo.

SE OG HØR VORES ORGLER


Klangen i et Marcussen & Søn orgel er noget helt særligt. Klangen har siden virksomhedens start været en central del af vort kendetegn – det er den fortsat. Et Marcussen & Søn orgel kendes på klangen. Vi er stolte af, at flere musikelskere både kan mærke og høre, når det er et Marcussen & Søn orgel, der spilles på. Vi sætter en ære i, at det orgel vi bygger, passer perfekt til rummet, hvor det skal stå.


Se mere her