Marcussen & Søn


Hos Marcussen & Søn bygger og restaurerer vi pibeorgler til glæde for organister, kirkegængere og andre musikelskere over hele verden. Vi bygger pibeorgler til varig glæde for brugerne og til varig stolthed for os selv. Vi er stolte af det, vi leverer, og er ekstra stolte, når organister over hele verden ” stråler”, fordi de spiller på et Marcussen & Søn orgel.

Vi er stolte af den arv og tradition, som Marcussen & Søn bygger på. Med den er vi et af verdens mest erfarne orgelbyggerfirmaer - vi kan altid trække på egne erfaringer og dokumentationen fra de mange opgaver, vi har løst gennem årene. Via vor lange erfaring sikrer vi, at vi restaurerer eller vedligeholder med forståelse og respekt for den tid, hvori et orgel er bygget. Vi sætter en ære i, at det orgel vi bygger, passer perfekt til rummet, hvor det skal stå.

VORES MISSION


Vi glæder organister, kirkegængere og andre musikelskere over hele verden med gedigne pibeorgler, der altid klinger godt.
  • Jesper Gram Petersen
    Når jeg sætter mig ved orglet, tænker jeg nu er jeg kommet hjem.
    Det er ét af de bedste orgler, jeg har spillet på - det er skønt at sidde ved, og anslaget er dejligt, det er en meget personlig oplevelse.
    Jesper Gram Petersen
    Organist