Håndværket

Vores orgler skal klinge i mange år, til glæde for kirkegængere og koncertgæster. I tæt dialog med organister, orgelkonsulenter og arkitekter, kombinerer vi derfor tradition og erfaring med forskning og udvikling. Med syvende generation af orgelbyggerfamilien Marcussen-Zachariassen ved roret, og med en række kvalificerede medarbejdere under virksomhedens tag, er traditionen og forståelsen for det gode håndværk sikret.

Når et nyt pibeorgel ser dagens lys, så sker det kun, fordi en lang række mennesker har bidraget med hver deres ekspertise. Hos Marcussen & Søn er vi stolte af, at vores egne medarbejdere tilsammen kan bidrage med den ekspertise og entusiasme, der skal til for at bygge et pibeorgel. Vi er især stolte af, at vi fortsat selv fremstiller metalpiberne og rørstemmerne på vores eget værksted. Udover en lang holdbarhed, kan vores medarbejdere dermed sikre, at et nyt orgel passer perfekt til de nye omgivelser – med hensyn til både klang og design. Læs hvordan et pibeorgel bliver til hos Marcussen & Søn.

Vi fremstiller ikke kun nye orgler, men restaurerer og vedligeholder også eksisterende orgler. Vi kan trække på en lang historie af orgelbygningsopgaver, og dermed restaurere og vedligeholde orgler med stor forståelse for den tid, som orglet er bygget i. Læs mere om historien bag Marcussen & Søn.

orgelsal_Marcussen-feb13_0947

pibemager_Marcussen-feb13_0917

værkstedet_marcussen